Referenties

Deze organisaties maken regelmatig gebruik van onze diensten. Lees hier wat zij van onze apparatuur en onze dienstverlening vinden.

BM Consultants "Wij huren voor onze Kofax trainingen graag de laptops via Mobile Classroom. Bij Mobile Classroom installeren ze voor ons de laptops exact volgens onze specifieke wensen, zodat de cursisten met de juiste versie van onze software aan de slag kunnen en de docent er ook geen omkijken naar heeft. Bijzonder prettig, net als de rest van de service!"
Erfgoedhuis Zuid-Holland

"Voor het geven van computercursussen en erfgoedcongressen maken wij al jaren graag gebruik van de apparatuur en diensten van Mobile Classroom. Het directe contact, de goede service en bereikbaarheid zijn hierbij een plus. Daarbij wordt door Mobile Classroom goed meegedacht als het gaat om technische mogelijkheden en oplossingen. Dat laatste is belangrijk voor ons, zeker als we op soms buitengewone locaties onze bijeenkomsten organiseren."

Tamara van Zwol, Erfgoedhuis Zuid-Holland

OpenHorizons

"Mobile Classroom is an outstanding service providing state-of-the-art training hardware for our annual conference with over 150 delegates held all across Europe. Precise planning, efficient preperation and fast execution is the DNA of Mobile Classroom. Using this service for your technical workshops and trainings once, you will never want to miss the award winning quality, flexibility and price-performance ratio of Mobile Classroom. Thank you Mobile Classroom for 10 years of being the technical foundation of the Open Horizons EMEA Summit!"

Marco Mikulits, OpenHorizons

Adlib "Sinds een paar jaar maken wij gebruik van de diensten van Mobile Classroom. Zonder problemen steeds 2 lokalen voorzien van laptops.
Na aanleveren van de moeder-bestanden op 1 laptop, staan op de workshopdag alle notebooks met identieke software gereed voor de cursisten.
Ik bedoel dan ook letterlijk gereed.
Installeren en ophalen wordt prima verzorgd. Wat de automatisering betreft een zorgeloos organiseren van onze gebruikers dagen."

Martin Beekhuis, Bestuur Adlib gebruikersgroep

theater de Meervaart

"Bij de presentatie van onze seizoensbrochure maken wij al een paar jaar gebruik van de diensten van Mobile Classroom. Na het aanleveren van een door ons ingesteld systeem zorgt Mobile Classroom voor een vijftigtal identieke systemen, waardoor wij onze gasten de mogelijkheid geven direct de gewenste voorstellingen te laten boeken. Een uitstekende service waardoor wij ons op een unieke manier kunnen presenteren."

Eric Hannema, Financieel Directeur Theater de Meervaart.

Dynamicweb

“Voor het geven van trainingen aan eindgebruikers en software developers maakt Dynamicweb reeds jarenlang naar volle tevredenheid gebruik van de diensten van Mobile Classroom. Zij bieden uitstekende faciliteiten en apparatuur en bovenal een perfecte service."

Juriaan Pinkse, Managing Director Dynamicweb Nederland

   
   
 Axolot In samenwerking met Axolot bieden wij een training aan waarin u leert een efficiënte classroom setup te maken door middel van virtualisatie: VMware inzetten voor educatieve doelen.