Hardware

Alle laptops van Mobile Classroom zijn voorzien van een snelle Intel of AMD processor en 4 gigabyte geheugen. Onze desktop pc's beschikken over 8 gigabyte geheugen en twee harde schijven. Hierdoor zijn de laptops en desktops uitstekend geschikt voor het werken met Virtual Machine technologie en alle mogelijke Windows- en Linux-toepassingen.

U kunt een keuze maken uit deze configuraties:

Dell Latitude Laptop
Intel ® CoreDuo ® met Intel VT
4 GB geheugen
160 GB 7200 rpm harddisk
15" XGA display
1 Gbps netwerkadapter
Wireless Network adapter
Muis
Dell Latitude E5500 Dit type laptop is door de dual core Intel processor, 4Gb geheugen en snelle 160GB harddisk zeer geschikt voor high-end toepassingen en gebruik met virtualisatietechnologie zoals VMware, Xen of Hyper-V.
Dell Latitude Laptop
AMD® Turion® 64 bit met AMD-V
4 GB geheugen
120 GB SSD
15,4" Wide Screen display
1 Gbps netwerkadapter
Wireless Network adapter
Muis
Dell Latitude D531 Dit type laptop is door de dual core Intel processor, 4Gb geheugen en snelle 120GB harddisk zeer geschikt voor high-end toepassingen en gebruik met virtualisatietechnologie zoals VMware, Xen of Hyper-V.

De complete set van Mobile Classroom wordt indien gewenst geleverd met beamer en projectie- scherm. Voor meer informatie over beamers en schermen klik hier.

Overige HARDWARE:

De laptops en desktops van Mobile Classroom worden zonder extra kosten geleverd inclusief alle benodigde bekabeling, netwerkswitches, verlengsnoeren etcetera.

Hoofdtelefoon met microfoon - headset huren

 

U kunt bij onze laptops voor trainingen ook hoofdtelefoons meehuren. Deze hoofdtelefoons met microfoon (headset) zitten comfortabel en hebben een aparte volumeregeling en een lang snoer van 150cm. Prijs op aanvraag.

 

 

 

Verder bevat de Mobile Classroom indien gewenst een Wireless Accesspoint/Router waarmee alle laptops snel en eenvoudig met elkaar een draadloos netwerk kunnen vormen of gratis netwerkswitches en kabels. Voor verbinding met internet bent u afhankelijk van de locatie en zult u zelf voor de configuratie moeten zorgen. Uiteraard kunt u die werkzaamheden ook door ons laten uitvoeren als onderdeel van de Classroom Setup.

Wij verhuren ook projectors en schermen

Beamer hurenCelexon Scherm huren

Klik hier voor meer informatie